Презентация и творчески семинар на NABA & Domus Academy

Две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери. Събитието ще се проведе в следния график:

  • Варна – 20 март, 18:30 часа, х-л “Димят”
  • София – 21 март, 18:30 часа, хотел “Маринела” /бивш “Кемпински”
  • Пловдив – 22 март, 18:30 часа, хотел “Тримонциум”

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY? Те са част от Galileo Global Education– международна мрежа от  академии и университети, с фокус върху първокласно образование в сферите приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.  Имат тесни връзки с индустрията и предоставят възможност на възпитаниците да навлязат уверено на професионалния пазар – в рамките на една година след дипломирането си 80% от тях намират своята реализация.

Новото за 2018 г. са две нови бакалавърски програми в NABA с насоченост Нови технологии и Медиа дизайн и мултимедиини изкуства – това включва Filmmaking, Game Design, 3D animation и много други. От октомври тази година всички бакалавърски програми ще се предлагат както на италиански, така и на английски език.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

По време на вечерните презентации, присъстващите ще научат повече за разнообразните образователни програми, които двете академии предлагат на бакалавърско и магистърско ниво, подготвителните и летните курсове, както и възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Ако се интересувате от продължаване на образованието си в една от креативните и динамични бакалавърски програми в NABA, то вярваме, че специализираният творчески семинар, който организираме, ще представлява интерес за вас.

Семинарът ще се състои от две части. В началото, участниците ще се запознаят с методите за  използване на най-силния си инструмент – креативността, за да го използват успешно в дизайна. Във втората част, ще получат ценни съвети относно работата в творчески екип и как да превърнат и най-слабите си изпълнения в печеливш продукт.

Водещ на семинара ще бъде Роберто Клементе (Roberto Clemente) – преподавател в програмите Graphic Design и Communication Design.

Таксите за бакалавърските програми в NABA се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около 6000 евро на година – близо три пъти по-малко от пълния размер. Неизменна част от обучението са реалните проекти, над които студентите работят.

Научете повече за NABA и DOMUS ACADEMY и всички възможности, които предлагат!

Присъствието на събитията е безплатно. Предварителна регистрация можете да направите ТУК.