Онлайн изложение

Регистрация

Онлайн изложение за обучение в Италия

За десета поредна година, представители на едни от най-престижните италиански учебни заведения ще вземат участие в специализирания форум за образование в Италия – Study in Italy Weekend 2020, който ще се проведе изцяло онлайн!

Събитието ще се състои на:

10-ти октомври 2020 (събота)
11-ти октомври 2020 (неделя)

Програмата включва серия от онлайн презентации, които ще запознаят кандидат-студентите с италианската образователна система и условията за обучение в Ботуша; програмите на английски и италиански език; възможностите за стипендии и финансиране на обучението, и с други любопитни факти за студентския живот в Италия.

Списъкът с участници включва:

Universita Cattolica del Sacro Cuore – най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по икономика, бизнес науки и международни отношения в Италия.

Университетът на Венеция – CaFoscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа;

IULM University, Milano – единственият италиански университет, специализиран в областта на комуникациите и чуждите езици.

Световноизвестните академии за мода, дизайн и визуални комуникации – Istituto Europeo di Design и Nuova Academia di Belle Arti ( NABA);

Американският университетJohn Cabot в Рим;

University of Padova – най-старият университет след Болонския, основан през далечната 1222 г.

LUISS Guido Carli University, който работи в тясно сътрудничество с Италианската индустриална общност (Confindustria) и е пряко ангажиран с успешното развитие и реализация на завършилите студенти.

По време на Virtual Study in Italy Weekend ще бъде представен и езиковият център LinguaViva, който предлага специализирани подготвителни курсове за кандидатстване в италианските университети.

След края на всяка онлайн презентация, кандидат-студентите ще имат възможност да зададат своите индивидуални въпроси и да разговарят лично с представителите на институциите, както и с консултантите на агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

Регистрация

Участници

Под патронажа на

Партньори