Изложение

Регистрация

Изложение за обучение в Италия

Ако имате желание да следвате в Италия, владеете английски и/или италиански език и искате да научите как се кандидатства в италиански университети, посетете специализираното изложение за обучение в Италия: „ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2018”.

Изложение „ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2018”ще се проведе на 13 октомври в „Интерпред” град София от 11:00 до 17:00 часа и на 14 октомври в хотел “Графити” в град Варна от 12:00 до 16:00 часа.

В рамките на изложението ще имате възможността да се срещнете и да разговаряте лично с представители на водещи университети в Италия. Задайте своите индивидуални въпроси и научете повече за специалностите, които се предлагат, необходимите документи и изисквания за прием, таксите за обучение, стипендии и крайни срокове за кандидатстване.

Изложението има и съпътстваща програма от презентации на всички участващи учебни заведения. Горещо ви препоръчваме да посетите тези презентации и да се информирате  за условията на обучение в кампусите на университетите и студентския живот в Италия.

Регистрация

Участници

Под патронажа на

Партньори