Онлайн изложение

Регистрация

Онлайн изложение за обучение в Италия

За девета поредна година, представители на едни от най-престижните италиански учебни заведения ще се присъединят към специализирания форум за висше образование в Италия – Virtual Study in Italy 2020!

Събитието ще се проведе  онлайн на:

10-ти октомври 2020 (събота)
11-ти октомври 2020 (неделя)

Програмата включва индивидуални презентации на учебните заведения, които ще запознаят кандидат-студентите с:

  • италианската образователна система;
  • специалностите на английски и италиански език;
  • условията за прием и подготовката за кандидатстване;
  • възможностите за стипендии и финансиране на обучението;
  • условията на обучение и студентския живот в Италия;

Подробна ПРОГРАМА на събитието ще откриете ТУК!

Списъкът с участници включва едни от най-добрите държавни и частни учебни заведения в Италия:

Politecnico di Milano – най-добрият технически университет в Италия и най-голямо учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери

Universita Cattolica del Sacro Cuore – най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по икономика, бизнес науки и международни отношения в Италия.

Университетът на Венеция – CaFoscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа;

IULM University, Milano – единственият италиански университет, специализиран в областта на комуникациите и чуждите езици.

Световноизвестните академии за мода, дизайн и визуални комуникации – Istituto Europeo di Design и Nuova Accademia di Belle Arti (NABA);

Iuav University of Venice  едно от водещите учебни заведения за изкуство и архитектура в Италия с фокус върху сферите на дизайна, градското планиране, модата и театъра;

Американският частен университет John Cabot в Рим;

University of Padova – най-старият университет след Болонския, основан през далечната 1222 г.

LUISS Guido Carli University независим университет в Рим, който работи в тясно сътрудничество с Италианската индустриална общност (Confindustria) и редица европейски институции, за да гарантира успешна реализация на завършилите студенти;

По време на Virtual Study in Italy Weekend ще бъде представен и езиковият център LinguaViva, който предлага специализирани подготвителни курсове за кандидатстване в италианските университети.

След края на всяка онлайн презентация, кандидат-студентите ще имат възможност да зададат своите индивидуални въпроси и да разговарят както с представителите на институциите, така и с консултантите на агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

Virtual Study in Italy 2020 се провежда под патронажа на Италианска търговска камара в България, а организатор е агенция за образование в чужбина “Скай Лайнс” .

Регистрация

Участници

Под патронажа на

Партньори