Летни курсове в IED с 15% отстъпка за ранно записване

Въпреки студеното време навън, Sky Lines иска да те подготви за едно горещо и вълнуващо лято! Изживей го в родината на модата и дизайна – Италия, и неповторимата Испания, с отсъпки от 15% за летен курс с Istituto Europeo di Design.

Ако нямате търпение да проявите таланта си и да научите повече за света на модата, дизайна, визуалните комуникации и мениджмънта, Sky Lines има новини за вас!

Всички кандидати, които успеят да се запишат за летен курс в IED, в срок до 30 март 2018, ще получат 15% отстъпка от таксата за обучение.

Триседмичният курс е подходящ за хора с творчески заложби. По време на обучението те ще имат възможност да се срещнат с най-добрите преподаватели на IED. Ще могат също така да се запознаят с методите на обучение в една от водещите академии за дизайн в Европа.

Целта е участниците да се докоснат до италианския подход на преподаване в една международна, творческа среда. Тя ще ги провокира да мислят креативно, да работят в групи и да представят индивидуални идеи по различни теми.

Програмите

Летните програми предлагат възможност на кандидатите, които все още не са избрали своята бакалавърска програма, да се запознаят с основите похвати в конкретната дисциплина, какви теми се засягат по време на следването, и как една идея се превръща в реален продукт.

Разгледайте разнообразието от програми тук: https://goo.gl/w4JkFg

Посетете презентациите и творческите семинари на академията в София, Варна и Пловдив, от 20 до 22 февруари. Безплатна регистрация за събитието тук: https://goo.gl/wy4ADu

За повече информация и записване, можете да се свържете с нас на info@skylines-bg.com или на тел. 02987 99 58