Отворено е кандидатстването в една от най-иновативните програми на италианския университет IULM – “Made in Italy – Behind the Scenes”!

📌 Къде? Милано
📆 Кога? Есента на 2022
📎 Краен срок за кандидатстване? 16 септември
⏰ Форма на обучение? Присъствено, от понеделник до петък

Магистърска програма “Made in Italy”

Магистърската програма на италианския университет IULM има за цел да предостави на участниците завладяващо изживяване в секторите дизайн, мода и храни – трите основни индустрии, които превръщат “Made in Italy” в синоним за високо качество! Обучението изследва историята, настоящото състояние и перспективите пред индустриите в епохата на глобална пандемия. Магистърската програма обръща поглед и към конкурентите на Италия пазари, анализира ги и търси печелившите формули за развитието на трите сектора.

Програмата на университета в Милано е с продължителност от една година и се преподава на английски език. Разделена е на модули, всеки от които проектиран със специална цел. Включва лекции, работа по проекти, научни изследвания и посещения. Дисциплините, които се изучават в магистърската програма на английски език са:

  • Made in Italy. The Scenario
  • Marketing of Made in Italy
  • Clients and Consumers
  • Economics, Finance and Law
  • The Digital Revolution
  • The Communication
  • The Sustainability

Обучението в програмата включва и стаж в италианска компания, с продължителност между 3 и 6 месеца. Като алтернатива на стажа, студентите могат да започнат свой работен проект (start-up), под ръководството на ментор.

Завършилите магистърската програма “Made in Italy – Behind the Scenes” се реализират като: предприемачи, купувачи (Buyer and buying office), арт директори в областта на модата и дизайна, специалисти по дигитален и уеб маркетинг, PR, създатели на съдържание, мениджъри и много други.

Ако искате да научите повече за магистърската програма на италианския университет, какво е необходимо за кандидатстване за прием и стипендия, свържете се с нас на info@skylines-bg.com или на тел. 02/ 987 99 58.

Още предложения за образование в Италия ще откриете тук.