Намаление на таксата за обучение за магистърски програми при ранно записване в IED

Istituto Europeo di Design – един от водещите институти за мода, дизайн и визуални изкуства – стартира кандидатстудентската си сесия за мастър курсове с отстъпки в размер на 10% и 15% от таксата за обучение при ранно записване.

Ако успеете да подадете документите си до 16 октомври 2017 г. и да запазите мястото си в избрана програма със старт януари/февруари 2018 г., ще се възползвате от отстъпка в размер на 10% от таксата за обучение. За програмите, които започват през март/април 2018 г., отстъпката е в размер на 15%!

IED предлага едногодишни мастър курсове на английски, италиански и испански език, които са с професионална насоченост и фокус върху успешна реализация на студентите след приключване на обучението. Програмите са разработени съвместно с водещи компании и предоставят възможност за работа върху реални проекти, близки връзки с индустрията и вълнуваща креативна атмосфера на обучение.

Скай Лайнс е официален представител на IED за България и с радост ще съдейства в процеса на кандидатстване. Ако проявявате интерес към конкретна програма, моля да попълните формата за регистрация тук!