Ела на изложението Study in Italy на 14 октомври в София и научи подробности за висшето образование в Италия.

Работа в сферата на модата и дизайна е мечта за мнозина. Работните места в тези области обаче са малко, а конкуренцията е повече от голяма. Затова е важно, ако сте решили да се развивате професионално в тази посока, да заложите на висше образование в елитна институция, която би ви дала нужния начален тласък. А какво по-подходящо място за учене на дизайн и мода от Италия? Именно частната академия Nuova Academia di Belle Arti (NABA) предлага възможност за кандидат-студенти с интерес към сферата. Представители ще консултират и ще изнесат презентация по време на изложението Study in Italy 2023. Събитието ще се проведе на 14 октомври 2023 г. в София, а за да участвате е нужна предварителна регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

NABA е част от международната мрежа Galileo Global Education – партниращи си университети и академии, предлагащи първокласно обучение в арт и дизайн направлението.

През 2023 QS World University Ranking определя NABA за №1 академия за изкуство и дизайн в Италия за трета година подред. Институцията попада и сред ТОП 100 на най-добрите учебни заведения за изкуство в света.

Най-голямата частна академия в Италия предлага висококачествено обучение на над 4000 студенти от 70 националности. Кандидат-студентите могат да избират бакалавърски или магистърски програми или летни курсове за начинаещи и напреднали, които се преподават както на английски, така и на италиански език.

Учебното заведение поддържа тясна връзка с индустрията. По време на обучението си студентите работят върху реални проекти със световни компании като Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Adidas, Tommy Hilfiger, Trussardi и др. По този начин те не само развиват своите креативни умения, но и се подготвят за уверено навлизане в сферата.

Академията разполага с два кампуса – в Милано и Рим. На разположение в сградите на институцията са съвременно оборудвани класни стаи, шивашки ателиета, лаборатории за графичен дизайн, 2D и 3D моделиране и други.

Студентите могат да се възползват от стипендии за намаляване на таксата или покриващи на 100% обучението им. Също така кандидат-студентите имат възможността да подадат документи през т.нар. Early bird кампании, което им осигурява определени грантове.

Посетете изложението за италианско образование Study in Italy 2023, което ще се проведе на 14 октомври в СТЦ Интерпред, София. Разберете всичко около кандидатстването, обучението, настаняването и възможностите за стипендии.

Регистрация за Study in Italy