Стипендии в размер на 50% за магистърски програми в NABA!

Стипендии в размер на 50% от учебната такса за магистърските програми на английски език в Nuova Accademia di Belle Arti, Milano!

За нас е удоволствие да Ви информираме, че една от водещите академии за мода и дизайн в Италия – Nuova Accademia di Belle Arti, Milano – NABA, обяви конкурс за талантливи кандидати за магистърските си програми на английски език.

Тази година за първи път NABA отпуска ексклузивни стипендии за талантливи български студенти. За всяка от магистърските програми на английски език Fashion Design, Product Design и Interior Design академията ще покрие 50% от таксата за обучение на най-добрия кандидат. Конкурсът е отворен за студенти последна година и професионалисти в областта, а стипендията ще спечели най-доброто портфолио. По време на обучението, студентите ще работят по реални казуси и проекти със Giorgio Armani, Studio Italo Rota & Partners, The Swatch Group, Gianni Versace, Gucci, Jil Sander Italia, Kenzo, Max Mara, Missoni, Moschino, Valentino Premiere Vision и др.

Кандидатстването за стипендии е отворено за всички заинтересовани студенти до 10 юни 2016 година.

С участието си в конкурса ще имате възможност да бъдете приети в желаната програма, дори да не сте сред номинираните кандидати за стипендия. Необходимо да подготвите академична справка от университета (ако сте последна година студент) или диплома за завършен бакалавър, CV, мотивационно писмо и сертификат за владеене на английски език. За всяка програма в NABA има и допълнително изискване за портфолио, презентация или проект на зададена тема.

Скай Лайнс, в качеството си на официален представител на NABA за България, съдейства абсолютно безплатно по време на целия кандидат-студентски процес. Можете да се свържете с нас, за да Ви дадем насоки при изготвянето на портфолиото и креативния проект за всяка от програмите.

Необходимо е единствено да ни изпратите имейл на info@skylines-bg.com с името на програмата.

Успех!