Втората кандидат-студентска сесия за прием в Politecnico di Milano вече е отворена! Ако желаете да кандидатствате за магистърска програма в най-престижния европейски университет за инженери, архитекти и индустриални дизайнери, можете да подадете документи до 9 март 2021 година!

Не е необходимо да сте се дипломирали, за да стартирате процедура за кандидатстване. Когато сте в последен курс от бакалавърската си програма, кандидатстването става с академична справка.

Езиков сертификат в момента на кандидатстването също не е необходим –  такъв трябва да се представи за записване в университета на по-късен етап.

Ако имате въпроси по отношение на останалите документи за кандидатстване и финансовите документи, необходими при калкулиране на таксата за обучение, можете да се обърнете към екипа „Скай лайнс“, който ще ви съдейства напълно безплатно!

За Politecnico di Milano:

Много са квалификациите за Politecnico di Milano и всички започват с най!

Politecnico di Milano попада в ТОП 10 най-добрите технически университети в Европа и в ТОП 20 на най-добрите в света!

Със своите 40 000 студенти,  той е най-голямото учебно заведение сред техническите университети в Италия.

Едни от най-желаните магистърски програми на английски език са: Architecture, Interior Design, Computer Science and Engineering.

Въпреки световната си репутация, таксите за обучение в Politecnico di Milano са много достъпни.  При изчисляването им се взема предвид размера на семейния доход, като по този начин се дава шанс на студенти с различни финансови възможности да станат част елитната университетска общност.

За повече информация, можете да ни изпратите запитване на: info@skylines-bg.com. Очакваме ви!