Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – италианската академия стартира ранни записвания за следващата учебна година

Nuova Academia di Belle Arti (NABA)една от най-реномираните и иновативни италиански академии за мода, дизайн и визуални комуникации, отваря приема за български студенти за учебната 2021/2022 година.

Защо да кандидатстваш сега?

академия-италия

NABA

За тези, които планират да стартират своето обучение в бакалавърска програма през 2021г., сега е точният момент, в който да подадат своята кандидатура. Освен, че ще сте сред първите запазили своето място, ще получите и гарантирана отстъпка за ранно записване в размер на 10% от таксата за обучение!

Още една чудесна новина е, че с подаването на документите в дните 15, 16 и 17 декември, няма да е необходимо да заплащате такса кандидатстване към NABA в размер на EUR 100, както и ще получите отговор за прием в избраната програма в същия ден!

Защо точно в тази академия в Италия?

Академия NABA има близки връзки с  модната и дизайнерската индустрии. По този начин учебното заведение съумява да предостави възможност на своите студенти да се включат в света на бизнеса още докато по време на своето 3-годишно обучение, което от своя страна ги прави незаменими кадри на пазара на труда.

Какви бакалавърски програми предлага NABA:

  • BA Design – със специализация Interior Design или Product Design (Милано)
  • BA Fashion Design – със специализация Fashion Design или Fashion Styling and Communication (Милано, Рим)
  • BA Graphic Design and Art Direction – със специализация Brand Design, Creative Direction или Visual Design (Милано, Рим)
  • BA Media Design and Multimedia Arts – специализация в Film Making, Digital Animation, Game Design (Милано, Рим)
  • BA Creative Arts – със специализация Motion Graphics And Visual Effects, 3d Design And Animation или Game Development (Милано)
  • BA Set Design – със специализация Theatre Design или Exhibition And Display Design (Милано)
  • BA Painting and Visual Arts – със специализация Painting или Visual Arts (Милано, Рим)

Агенция “Скай Лайнс” е официален представител на NABA и съдейства напълно безплатно по време на целия кандидатстуденстки процес. Ние сме готови да ви напътстваме в избора на най-подгходящата програма, при изготвяне на портфолио и всички необходими документи за прием и записване.