Ако искате да разберете как работи светът на бизнеса и да увеличите шансовете си за международна кариера, изберете LUISS Business School в Италия! Разположено в сърцето на Вечния град – Рим, учебното заведение предлага вдъхновяваща академична среда и отлични възможности за образование на ниво магистър в следните области:

  • International Management
  • Financial Management
  • Management and Technology
  • Luxury, Fashion and Tourismните

Пълен списък на предлаганите програми ще откриете ТУК!

Отстъпка за ранно записване:

Ако планирате да стартирате своето обучение в магистърска програма през 2021, сега е моментът да кандидатствате. Освен, че ще сте сред първите, запазили своето място, ще получите и гарантирана отстъпка за ранно записване в размер на 10% от таксата за обучение!
Крайният срок за подаване на документи е 29 април 2021!

Обучение в Амстердам и Милано:

През 2020-та година Luiss  Business School придобива Amsterdam Fashion Academy – едно от най-реномираните учебни заведения в областта на модата. В резултат от това, Luiss Business School въвежда две нови специалности, които ще се изучават Милано и Амстердам:

Fashion and Luxury Business – Major of the Master in Fashion, Luxury and Tourism Management – цели да даде международен тласък на наскоро завършилите студенти, които желаят да придобият нови компетентности в областта на модната и луксозна индустрия. Програмата предлага модерен подход, който дава управленски умения, бизнес опит и творческа свобода.

Master in International Management – Milan and Amsterdam
Програма е отворена за студенти с различен бекграунд и професионална ориентация, които имат амбицията да се превърнат в новите лидери на утрешния ден. По време на обучението си студентите ще получат необходимия инструментариум, за да успеят в съвременната динамична и конкурентна бизнес среда.

Официалният старт на двете програми е 25 октомври 2021. Обучението е с продължителност 1 година и се провежда на английски език.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на тел: 02/ 987 99 58 или и-мейл адрес: info@skyines-bg.com