Отстъпки за ранно записване в Nuova Academia di Belle Arti

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – една от най-реномираните и иновативни италиански академии за мода, дизайн и визуални комуникации, отваря приема на български студенти за учебната 2020/2021 година.

Ако току-що завършваш 11 клас или си завършил, но планираш да стартираш своето обучение през 2020, сега е момента да кандидатстваш в желаната бакалавърска програма. Освен. че ще си сред първите запазили своето място, ще имаш възможност да се възползваш от отстъпка за ранно записване в размер на 10% от таксата за обучение! 

Ето и списък с бакалавърските програми, между които можеш да избираш:

  • BA Design – със специализация Interior Design или Product Design (Милано)
  • BA Fashion Design – със специализация Fashion Design или Fashion Styling and Communication (Милано, Рим)
  • BA Graphic Design and Art Direction – със специализация Brand Design, Creative Direction или Visual Design (Милано, Рим)
  • BA Media Design and Multimedia Arts – специализация в Film Making, Digital Animation, Game Design (Милано, Рим)
  • BA Creative Arts – със специализация Motion Graphics And Visual Effects, 3d Design And Animation или Game Development (Милано)
  • BA Set Design – със специализация Theatre Design или Exhibition And Display Design (Милано)
  • BA Painting and Visual Arts – със специализация Painting или Visual Arts (Милано, Рим)

Ако все още се колебаеш коя е подходящата за теб програма и кои са необходимите документи за кандидатстване, не се колебай да се свържеш със Скай Лайнс. Ние нямаме търпение да се запознаем с теб и сме готови да те напътстваме по време на целия кандидат-студентски процес!

Освен от безплатните услуги на Скай Лайнс, ще имаш възможността да подадеш документи за прием, без да заплащаш задължителната за това такса от 100 евро.  Тази отстъпка важи както за тези, които ще кандидатстват за прием през 2020 г., така и за всички, които планират да започнат своето обучение още тази есен!

Единственото което искаме да ти пожелаем в края на този текст е да имаш едно вълшебно и незабравимо лято, но не забравяй – “Най-добрата подготовка за утрешният ден е да свършиш възможно повече от днешната работа.” – Уилям Ослър

Разберете още за NABA тук.