Отстъпки за обучение в NABA

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – една от най-реномираните и иновативни италиански академии за мода, дизайн и визуални комуникации, отвари приема на български студенти за учебната 2020/2021 година.

Ако ти предстои да завършиш 12 клас през 2020 г. и мечтаеш да продължиш образованието си в програма с креативна насоченост, сега е момента да кандидатстваш в желаната бакалавърска програма. Освен. че ще си сред първите запазили своето място, ще имаш възможност да се възползваш от отстъпка за ранно записване в размер на 10% от таксата за обучение! 
отстъпки naba
Ето и списък с бакалавърските програми, между които можеш да избираш:

  • BA Design – със специализация Interior Design или Product Design (Милано)
  • BA Fashion Design – със специализация Fashion Design или Fashion Styling and Communication (Милано, Рим)
  • BA Graphic Design and Art Direction – със специализация Brand Design, Creative Direction или Visual Design (Милано, Рим)
  • BA Media Design and Multimedia Arts – специализация в Film Making, Digital Animation, Game Design (Милано, Рим)
  • BA Creative Arts – със специализация Motion Graphics And Visual Effects, 3d Design And Animation или Game Development (Милано)
  • BA Set Design – със специализация Theatre Design или Exhibition And Display Design (Милано)
  • BA Painting and Visual Arts – със специализация Painting или Visual Arts (Милано, Рим)

Ако все още се колебаеш коя е подходящата за теб програма и кои са необходимите документи за кандидатстване, не се колебай да се свържеш със Скай Лайнс. Ние нямаме търпение да се запознаем с теб и сме готови да те напътстваме по време на целия кандидат-студентски процес! Напомняме ти, че услугите ни са напълно безплатни!

Единственото което искаме да ти пожелаем в края на този текст е да имаш вълшебни коледни и новогодишни празници, но не забравяй – “Най-добрата подготовка за утрешният ден е да свършиш възможно повече от днешната работа.” – Уилям Ослър

Повече за NABA тук.