Включваме се с извънредни новини от щабквартирата на „Скай Лайнс“!

Броят на участниците в предстоящото изложение за образование в ИталияVirtual Study in Italy 2021 вече е 10! Неслучайно именно под №10 – числото символизиращо съвършенството, върха, кулминацията, в редицата на университетите участници в Study in Italy се включва и световноизвестната академия за мода и дизайн – Istituto Marangoni! Признаваме си, че сме повече от щастливи, тъй като за първи път имаме удоволствието да сме домакини на събитие, в което участва и престижната италианска академия!

Скай-Лайнс, образование-в-чужбина

Istituto Marangoni

След като поставихме черешката на тортата с тази новина, бързаме да ви разкажем повече за Istituto Marangoni и за това защо не бива да изпускате презентацията ѝ, ако се интересувате от висококачествено обучение в областта на изкуството, модата, дизайна и луксозните стоки:

  • Ежегодно Istituto Marangoni подкрепя младите таланти, предоставяйки им възможността да спечелят стипендия за обучение в избраната от тях програма. До 18 март е активна такава кампания за кандидатстване, в рамките на която можете да спечелите стипендия в размер на 5000 евро! И това, ако не е летящ старт на вашето образование…
  • Учебното заведение е №1 модна академия в Италия, според класацията на един от най-големите онлайн портали за образование – Studyportals.com. Друга класация за обучение по моден дизайн – тази на CEOWORLD magazine, поставя академията сред ТОП 5 най-добрите университети за мода в Европа и ТОП 10 в света!
  • 94% от студентите, завършили академията, се реализират успешно на пазара на труда до една година след завършване на обучението си.
  • Сред известните възпитаници на модния институт са Franco Moschino, Julie de Libran, Alessandro Sartori, Alessandra Facchinetti, както и дъщерята на модната ни дизайнерка Евгения Живкова – Андреа Стефанова.
  • Istituto Marangoni си сътрудничи с над 4000 световни марки и компании в сферата на модата, изкуството и дизайна
  • Освен с кампуси в Италия – в Милано и Флоренция, учебното заведение разполага с бази още в Париж, Лондон, Маями, Мумбай, Шанхай и Шенжен.

 

Желаете ли да научите повече? Тогава не пропускайте да се регистрирате за предстоящото изложение за образование в Италия – Study in Italy 2021!

Участието е напълно безплатно, с предварителна регистрация.

Очакваме ви!