Стипендии за обучение в Ca Foscari University of Venice

Стипендии за обучение в романтична Венеция! С удоволствие Ви съобщаваме, че за академичната 2018/2019 година Ca Foscari University of Venice ще отпусне 2 вида стипендии на своите студенти:

90 еднократни стипендии в размер от 5000 евро за отлични кандидати с висок успех от предходното им образование.

Краен срок за кандидатстване за стипендия от 5000 евро – 29/06/2018

Стипендии във вид на освобождаване от такстата за обучение (Tuition Fee Waivers)

Ca’ Foscari отпуска 100 стипендии във вид на освобождаване от таксата за обучение през 2018/19 година. Размерът на този тип стипендия покрива таксата за обучение, както следва:

  • € 1,716.00 за бакалавърска програма (с изключение на BA Digital Management, при която стипендията се приспада от таксата за програмата)
  • € 1,916.00 за магистратура (с изключение на MA Crossing the Mediterranean: Towards Investment and Integration – MIM, при която стипендията се приспада от таксата за програмата)

Регистрирай се ТУК.

Всеки tuition fee waiver ще важи за една академична година (2018/19), но ще бъде подновен за следващата, ако студентът покрие определен брой кредити по време на обучението си.

Краeн срок за кандидатстване за Tuition Fee Waiver – 29/06/2018

Може да се кандидатства едновременно и за двете стипендии и при одобрение, да се получават и двете.

Основан през 1868, Ca’Foscari University of Venice е първото бизнес училище в Италия и второто в Европа. Според Министерство на образованието в Италия (MIUR), университетът се нарежда на 5-то място сред най-добрите академични институции в страната. В международните класации Ca’Foscari е класиран в ТОП 200 в областта на икономика, иконометрика и чужди езици (QS World University Rankings), както и сред най-добрите 500 университета в света (Times Higher Education Ranking). Ca’Foscari има над 400 международни споразумения за сътрудничество с университети от цял свят, с цел насърчаване на мобилността в областта на образованието и научните изследвания.

Образованието е фокусирано върху 4 главни дисциплинарни области:

  • Икономика и бизнес
  • Хуманитарни науки
  • Езици
  • Науки

Скай Лайнс е официалният представител на университета за България. Нашите услуги са безплатни и  включват съдействие по време на целия кандидат-студентски процес.

Регистрирайте се ТУК, ако желаете да получите повече информация относно учебното заведение и възможностите за стипендии.