Академията за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия – NABA подкрепя младите таланти с разнообразие от възможности за стипендии и отстъпки от таксата за обучение!

👉 Ако искате да учите в един от ТОП 100 най-добри университети за изкуство, мода и дизайн в света и в момента сте в 11 клас…
👉 Ако ще започнете обучението си през есента на 2023 г…
👉 Ако нямате търпение да се впуснете в своето приключение в света на модата, дизайна и изкуството…

Кандидатствайте до 30 юни и вземете 15% отстъпка от таксата за обучение в бакалавърска програма на NABA! Можете да бъдете сред първите запазили своето място в желаната програма на английски или италиански език!

Специалностите, за които можете да кандидатствате са:

  • Graphic Design and Art Direction
  • Fashion Design
  • Design
  • Creative Technologies
  • Film and Animation
  • Painting and Visual Arts
  • Set Design

100% стипендия за обучение в магистърската програма Fashion Design, стартираща през октомври 2022

Италианската академия за изкуство, мода и дизайн обявява също конкурс за една стипендия в размер на 100% от таксата за обучение в магистърската програма Fashion Design. Конкурсът се провежда в колаборация с италианския моден бранд SUNNEI и е вече активен и отворен за кандидатстване!

Освен пълна стипендия за обучение, победителят в конкурса ще спечели и възможността да се възползва от менторската програма на SUNNEI. Програмата включва посещение на “щабквартирата” на бранда, както и възможност за разглеждане в детайл на всички процеси в модната индустрия – от пазарното проучване и дизайна на колекции до планирането на маркетингови кампании.

Кандидатстването за 100% стипендия за магистърската програма Fashion Design е на база проект по зададена от NABA и SUNNEI тема. Крайният срок за участие е 16 юни.

STUDY IN A 100 TOP UNIVERSITY, AN INTERVIEW TO NABA DEAN

Желаете ли да разберете на базата на какви критерии престижната класация QS World University Ranking определя NABA за единствената и №1 италианска академия сред най-добрите 100 в областта на изкуството и дизайна?

Тазгодишното издание на класацията потвърждава успеха на постоянно усъвършенстващата се дактическата методология на NABA, която поставя в центъра на обучението връзката между артистичния и професионалния свят.

На 31 май, от 17:00 часа, по време на онлайн интервю с декана на NABA, ще имате възможност да научите с какво NABA е различна от останалите академии за изкуство, мода и дизайн – не само в Италия, но и в света!

Регистрация за събитието можете да направите тук. 

**

За повече информация относно активните стипендиантски кампании на NABA както и за всичко свързано с академия за изкуство, мода и дизайн №1 в Италия, свържете се с агенция Скай Лайнс.