Стипендии от 50% за магистърски програми в Istituto Europeo di Design

IED е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа. Тя има седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, и предлага многообразие от образователни програми на английски, италиански и испански език.

По време на обучението си студентите в академията работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улеснява навлизането им в професионалният живот. Ежегодно близо 100 компании, между които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat, Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

Istituto Europeo di Design предлага стипендии за магистърски програми в сферите мода, дизайн, комуникации и изкуства!

Конкурсът е отворен за студенти, завършили бакалавърската си степен. Най-креативните проекти, представени от кандидатите ще спечелят стипендии в размер на 50% за избраната от тях програма.

Срокът за кандидатстване при започване на обучение ноември или януари – 20 септември, а при стартиране на обучение февруари или март – 15 ноември.

Скай Лайнс е официален представител на IED за България и съдейства напълно безплатно по време на целия кандидат-студентски процес. Можете да се свържете с нас за насоки при подготовката на документите и креативното представяне.

Успех!