Творчески семинар на IED в София и Варна

От 20 до 22 февруари един от най-значимите колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа  Istituto Europeo di Design (IED) ще проведе презентации във Варна, София и Пловдив.

Освен да присъстват на вечерните презентации, учениците, които се интересуват от бакалавърски програми в IED, ще имат възможността да се включат и в творческите семинари на академията в София и Варна. Водещ на семинара ще бъде Микеле Джакопуци – преподавател в магистърската програма „Дизайн – стратегия, иновация и продукти“.

Микеле Джакопуци завършва интериорен и продуктов дизайн в IED. Известно време работи в студиото Setsu & Shinobu ITO в Милано, след което заминава за Етиопия, за да преподава дизайн. От три години обучава студенти в IED, и ги координира в работата им по различни проекти с водещи италиански и международни компании. 

ied workshops bulgaria

По време на творческия семинар в София и Варна, участниците ще се доближат до идеята какво е да бъдеш студент в една динамична и креативна среда, да работиш в група и да представяш индивидуални идеи.

Уъркшопа ще се състои два пъти в рамките на един ден, така че всички ученици, които желаят да присъстват, да успеят да го съобразят с учебните си занимания. Участието в него е напълно безплатно.

Събитието ще се проведе в следните градове, както следва:

  • София – 20 февруари, х-л Маринела; начален час – 10:00, 14:00;
  • Варна – 21 февруари, х-л Димият; начален час – 10:00, 14:00;

По-подробна информация за академията, разнообразието от бакалавърски и магистърски програми, възможностите за професионална реализация и съвети за оформяне на успешно портфолио, ще получите по време на вечерните презентации в София, Варна и Пловдив.

Безплатна РЕГИСТРАЦИЯ за събитията.