Научи подробности за следване на висше образование в Италия по време на Study in Italy 2023.

Искате да следвате висше в Италия на английски език с икономика, бизнес, психология, медицина или международни отношения? Но имате безброй въпроси… Изчистете неизвестните, като зададете всички ваши въпроси директно на представители на Università Cattolica del Sacro Cuore по време на изложението Study in Italy 2023. Събитието ще се проведе на 14 октомври 2023 г. в СТЦ Интерпред, София, от 10:00 до 18:00 часа.

РЕГИСТРАЦИЯ

С дванадесет факултета и пет кампуса в Италия, Università Cattolica е най-големият частен университет в Европа. Институцията има кампуси в Милано, Бреша, Кремона, Пиаченца и Рим. От учебното заведение се гордеят със своята мултикултурна общност, изградена от над 4400 международни студенти от над 100 националности.

Cattolica

Елитната школа заема челни позиции за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Университетът отпуска грантове за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи в размер на до 5000 евро. Институцията отпуска и стипендии за отличен академичен успех.

Сред именитите възпитаници на Università Cattolica del Sacro Cuore са бившият председател на Европейската комисия Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей. През годините университетът е възпитал и трима премиери на Италия (Чириако Де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди), осем министри, четирима парламентарни председатели, както и бившия президент на Ватиканската банка Анджело Калоя.

Представители на най-големия частен университет в Италия ще бъдат на събитието Study in Italy 2023. Освен това всички желаещи ще могат да вземат участие в отделната презентация за учебното заведение.

Регистрирай се за изложението