20 стипендии за летните курсове в NABA

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) предизвиква младите таланти да разгърнат своя потенциал и да спечелят стипендия в размер на  50% от таксата за обучение в една от летните си програми в Милано.

Целта на Академията е да мотивира млади таланти от всички краища на света, като им предложи 20 стипендии от 50 % за някоя от двуседмичните летни програми със старт през юли и август.

What will I put in my baggage?

Представете си, че ви предстои пътуване в чужбина, което ви изпълва с ентусиазъм. Очакват ви незабравими преживявания, срещи с различни хора, места и традиции. Куфарите ви са почти готови и остава съвсем малко място, за да сложите най-важното. Онова, което дава представа за това кои сте вие, от къде идвате, защо сте тук. Нещо, което никога не оставяте вкъщи и без което нито едно преживяване не би било същото. Може да бъде цвят, предмет, парче плат, звук… Може да бъде всичко!

Ако вече вече имате отговор на въпроса „Какво е то?“ значи този конкурс е за вас!

Кандидатстването става с изпращане на креативен проект, в който участниците могат да разгърнат цялата си фантазия, избирайки неговия формат – видео, колаж, фотография, арт инсталация, рисунка или др.

Необходими са още кратко описание на проекта и попълнена регистрационна форма.

Крайният срок за участие в конкурса е 2 март 2018 г.

Кандидатите ще бъдат уведомени по имейл за резултатите от кандидатстването.

Повече информация за конкурса и летните програми в Nuova Academia di Belle Arti, можете да получите в офиса на Sky Lines или на info@skylines-bg.com.