Nuova Academia di Belle Arti стартира конкурс за стипендии за обучение в летните курсове на академията, които започват през юни 2021!

Стипендиите покриват 50% от таксата за обучение в 2-седмичен летен курс в Милано или Рим. Програмите, сред които можете да избирате, са в областта на Communication and Graphic Design, Design, Fashion Design, Media Design and New Technologies, Visual Arts. Предлагат се както за начинаещи студенти, така и за такива с предходни знания и умения в областта.

Темата на конкурса тази година е “The space of the future“, а крайният срок за участие е 19 февруари 2021.

Обучението в летните курсове на NABA се провежда изцяло на английски език в периода юни – август 2021. 2-седмичните програми на NABA са чудесна възможност за учениците от 11 и 12 клас, които планират кандидатстване в дизайн академия в Италия. Курса не само ще ги потопи в една креативна и международна среда, но и ще им даде възможност да изготвят своето портфолио/креативен проект за кандидатстване, под менторството на преподаватели от академията.

За курсистите, обмислящи кандидатстване в магистърска програма с креативна насоченост, летните курсове на NABA са възможност да изследват новите тенденции в креативната индустрия, както и да се запознаят със специфичната образователна методология и knowhow на академията.

Какъв по-добър начин да избереш програма за своето висше образование в Италия, от това да я изследваш предварително отвътре?

През годините, не един или двама са кандидатите на „Скай Лайнс“, които печелят стипендия за обучение в летните курсове на академията в Италия. През 2019 г. Елия Кастелова, която по настоящем е студентка в бакалавърската програма Design на NABA, беше сред наградените кандидати.  За своето двуседмично приключение в NABA, тя сподели с нас, че е било изпълнено с много емоции, вдъхновение и удовлетворение. Разказът на Елия за нейното участие в летния курс на NABA, можете да прочетете тук.

Вижте още:

Презентация на NABA: Съвети за изготвяне на портфолио за кандидатстване

***

Агенция „Скай Лайнс“ е официален представител на академия NABA в България. При възникнали въпроси относно условията на конкурса, изисквания за кандидатстване и обучението в NABA, свържете се с нас на info@skylines-bg.com.