50% стипендии за 50-годишния юбилей на Istituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design (IED) празнува 50-годишния си юбилей, като стимулира млади таланти да превърнат идеите си в проекти и да спечелят 50% стипендия за едногодишна специализация в сферите мода, дизайн и визуални комуникации!

Кандидатите за над 40 мастър курса на английски, италиански или испански език със старт през януари-април 2017 могат да се борят за 72 стипендии, всяка от които в размер на 50% от таксата за обучение. Конкурсът е отворен както за млади таланти с бакалавърска степен в областта мода, дизайн или визуални изкуства, така и за професионалисти с опит в избраната от тях сфера.

Покажете, че точно вие заслужавате стипендията!

Как?

Подгответе следните документи:

  • Автобиография;
  • Мотивационно писмо;
  • Копие от лична карта;
  • Сертификат за владеене на език (английски, италиански или испански в зависимост от програмата);
  • Креативен проект или портфолио в зависимост от избраната програма;

Имате време до 15 септември, когато е крайният срок за участие в конкурса!

На същата дата, с откриването на учебната година в България, IED организира „Ден на отворените врати“ в кампусите си в Милано, Рим, Торино, Флоренция и Венеция, за да даде възможност на кандидат-студентите да се запознаят отблизо с института още преди старта на новата академична 2016/2017 година.

IED ще очакват кандидат-бакалаврите от 10:30 до 13:30, а кандидат-магистрите от 15:30 до 18:30, за да ги запознаят отблизо с базите, учебния процес и неповторимата атмосфера на университетския живот в едно от най-големите частни училища за мода, дизайн и визуални комуникации в Европа.

Ако искате да продължите обучението си в сферата на модата, дизайн и визуалните комуникации в Istituto Europeo di Design, моля да се свържете с нас на info@skylines-bg.com, като посочите областта или конкретната програма, от която се интересувате. С радост ще ви изпратим повече детайли за изискванията и ще ви дадем съвет за изготвянето на креативния проект и мотивационното писмо.

Като официален партньор на Istituto Europeo di Design за България, нашето съдействиe през целия процес по кандидатстване е напълно безплатно.