Университети

Академии за дизайн

Средно образование

Курсове

Изложение

През последните години, висшето образование в Италия набира все по-голяма популярност сред българските студенти. Разнообразието от образователни програми на английски език, многовековната и богата академична традиция, както и достъпните такси за обучение са само няколко от причините толкова много млади хора да избират Страната на ботуша за продължаване на своето образование в чужбина.

Държавните и частни университети и академии в Италия предлагат широка гама от специалности, обхващи дисциплини, сред които архитектура, медицина, право, медии и комуникации, бизнес и икономика, както и особено популярните през последните години – мода и дизайн.

В качеството си на официален представител на едни от най-добрите учебни заведения в Италия, вече 25 години, Скай Лайнс е верен спътник на младите хора, нуждаещи се от консултация и съдействие при кандидатстване. Независимо дали става въпрос за съвет при оформяне на документи за кандидатстване, кандидидатстване за стипендия илидруга бюрократична процедура, през която се налага да преминете, можете да разчитате на нашата компетентна и навременна помощ.

Каталог

„Скай Лайнс” е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина.

Агенция „Скай Лайнс” е сертифициран експерт-консултант по образование на международната организация „ICEF”. Знакът на акредитиран център на „ICEF” удостоверява, че нашите консултанти разполагат с необходимите професионални знания и опит да предоставят качествени образователно-консултантски услуги.

Най-нови статии

Учи мода и дизайн в Istituto Marangoni със стипендия до 5000€

Учи мода и дизайн в Istituto Marangoni със стипендия до 5000€

Istituto Marangoni стартира конкурс за стипендии до 5000€ насочена към най-талантливите студенти, които мечтаят за кариера в областта на Fashion, Art, Design и Fragrances & Cosmetics. Важи за бакалавърски и магистърски програми, стартиращи през октомври 2024...

повече информация
Финална отстъпка за подготвителните курсове за следване в Италия – Linguaviva

Финална отстъпка за подготвителните курсове за следване в Италия – Linguaviva

-10% от таксата за подготвителните курсове за кандидатстване в Италия през 2024 г. Срокът за записване с отстъпка е 31.01.2024 г. Школата Linguaviva предлага подготвителни подготвителни курсове за изпитите в държавните...

повече информация
Какво да учите, ако искате да работите като продуцент?

Какво да учите, ако искате да работите като продуцент?

Като консултантска фирма за образование в чужбина, често ни питат какво образование да се избере за конкретна професия в бъдеще. Така достигнаха до нас и въпросите по долу: Как да стана продуцент? Кои са продуцентите и какво правят? Какви умения трябва да притежава...

повече информация

Посетене нашия канал в YouTube

Харесайте нашата страница във FaceBook

Не пропускайте да се информирате за всички активни и предстоящи събития, организирани от агенция Скай Лайнс!

Още интересно съдържание и вълнуващи новини относно висшето и средно образование в чужбина, ще намерите в нашите канали във Facebook и YouTube!