Три стипендии от 50% за бакалавърски програми в Istituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design предлага 3 стипендии за бакалавърски и специализирани тригодишни програми в сферите мода, дизайн или визуални комуникации ексклузивно за студенти от България!

Конкурсът е отворен за кандидати на възраст между 17 и 28 години. Най-креативните от тях ще спечелят стипендии в размер на 50% за избраната от тях програма на английски, италиански или испански език в базите на IED в Италия или Испания. Конкурсът е отворен и за тези, които вече са подали своите документи за кандидатстване и се записват в първа година от обучението си.

Необходими документи:

  • Мотивационно писмо – споделете вашите очаквания, свързани с обучението в Istituto Europeo di Design в писмо до 2000 символа (включително интервалите).
  • Креативен проект – представете се по креативен начин! Бъдете новатори, помислете за нестандартен начин, с който да покажете своята творческа същност. Свържете мотивационното писмо с проекта си и дайте тласък на идеите си.
  • Kопие от лична карта
  • Попълнен онлайн формуляр за кандидатстване
  • Справка от училище от 9 до 12 клас или диплома за завършено средно образование.
  • Сертификат за владеене на език (ако имате)

Документите за конкурса за стипендии трябва да бъдат изпратени не по-късно от 17:00 часа на 15 юни 2016 г. на info@skylines-bg.com

Победителят ще бъде обявен от представител на Istituto Europeo di Design на 25 юни в София. Следете секция „Новини“ на нашата интернет страница www.skylines-bg.com за детайли относно часа и мястото, където ще бъдат обявени кандидатите, спечелили трите стипендии.

Стипендиите

  • 2 стипендии, всяка от които в размер на 50% от таксата за първата година за бакалавърските или тригодишните програми в кампусите на IED в Италия.
  • 1 стипендия в размер на 50% от таксата за първата година за бакалавърските или четиригодишните програми в кампуса на IED в Барселона.

Записване

На 25 юни в София ще имате възможност да се срещнете лично с представител на академията, да зададете своите въпроси, както и да направите интервюто за прием в избраната от вас програма.

Скай Лайнс е официален представител на IED за България и съдейства напълно безплатно по време на целия кандидат-студентски процес. Можете да се свържете с нас за насоки при подготовката на документите и креативното представяне.

Успех!