Florence Design Academy

Местоположение

Базата на Florence Design Academy се помещава в историческа сграда от 17 в. на живописния Palazzo Testa, в центъра на Флоренция и само на 50м. от Piazza Duomo и катедралата Santa Maria del Fiore. Флоренция е древен град с вековни традиции в областта на изкуството и културата. Ренесансови творци от ранга на Леонардо да Винчи, Микеланджело и Брунелески са създавали шедьоври на изкуството, архитектурата и дизайна, и със своя труд са направили Флоренция известна като „бижуто” на света.

Модната академия

Florence Design Academy е международна академия, специализирана в областта на интериорния, графичен и индустриален дизайн, 3D графиката и 3D анимацията, и е известна като едно от най-добрите и футуристични дизайн училища в Европа.

Академията разполага с качествено оборудване и модерни съоръжения. F.D.A. предлага уникално и специализирано образование в Италия в областта на дизайна, което се основава на футуристични методи и предизвиква конвенционалните понятия. Академията е подходяща за студенти, които желаят да усвоят нови технологии и артистични техники в сферата на интериорния, графичен и индустриален дизайн, 3D анимацията и рекламата.

Студентите в F.D.A. имат възможността да се обучават на английски език и да се потопят в италианската култура, изкуство и начин на живот.

Учебни програми

3D visualization and advanced photorealistic rendering

Настаняване

Florence Design Academy съдейства на курсистите при намирането на стаи и студентски апартаменти във Флоренция и предоставя контакти на агенции за недвижими имоти във Флоренция, които имат дългогодишен опит.

Такси

Таксата за курса е EUR 2850.

Трансфери

Трансфери не се предлагат.

Град

Флоренция

Език

Английски език

Възраст

Над 18 години