Sprachcaffe – Флоренция

Град

Флоренция

Език

Италиански език
i

Тип

Езикова ваканция за деца

Възраст

от 14 до 21

Училището

Флоренция, столицата на Тоскана, е известна с прекрасна италианска храна, изкуство и култура, както и с автентичното си архитектурно наследство. Тук се намира и популярният Ponte Vecchio  („Старият мост“), привлекателен за туристи от цял свят

Sprachcaffe Firenze се помещава в красиви дворец от XIX век в сърцето на историческия център на Флоренция, а наблизо е катедралният площад Duomo. Езиковият център е добре оборудван със зала за рецитали и лекции, както и общи пространства за почивка, учене и общуване на студентите между лекциите.

Програми

  • Standard course  включва 20 уч. ч./седмица по 45 мин езикова подготовка по италиански език, подходяща за напълно начинаещи и напреднали (до ниво C1); следобедни развлекателни занимания: спортове, посещения на музеи, разходки до плажа, пикници, разглеждане на забележителностите на Флоренция, кино, вечерни викторини, партита за учениците и много др.

Продължителност: 2 – 8 седмици

Период28.06 – 22.08

Настаняване 

Учениците се настаняват в общежитие в стаи с 2-4 легла или в приемни семейства. Местата за настаняване се намират в непосредствена близост до училището. Изхранването е на пълен пансион.

Екскурзии

Предвидени са една целодневна и две полудневни екскурзии за всеки престой от две седмици.

Такси

Програми 2 седмици 3 седмици Доп. седмица
Standard course+

Семейство

EUR 1200 EUR 1785 EUR 585
Standard course +

Общежитие

EUR 1590 EUR 2370 EUR 780

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до Florence Airport (FLA) в часовете от 9 до 21ч. е включен в цената. Трансферите извън тези часове се заплащат допълнително.
  • Доплащане за услуга UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – EUR 150 /посока.
  • Допълнителнa програма с активности – EUR 70/седмица.