Наесен с песен и с 10% отстъпка за обучение в NABA

Nuova Accademia di Belle Arti – NABA официално откри нова кандидатстуденска кампания за прием в бакалавърските си програми, стартиращи през есента на 2019 г. Сега всички кандидати, които желаят да продължат образованието си в сферата на модата и дизайна, могат да се възползват от отсъпка за ранно записване в размер на 10% от таксата за обучение. За да го направят, трябва да изпратят своите документи и да се запишат в желаната от тях програма до 31 януари 2019 г.

КАКВО НОВО?!

Новото през 2019 г. ще бъде отварянето на чисто нов учебен кампус в Рим. Кампусът във Вечния град ще се разположи в 2 исторически сгради от 20 век, на площ от почти 4000 кв. м.

В новия кампус, кандидат-студентите, ще могат да изучават 4 бакалавърски програми – Fashion Design,  Graphic Design and Art Direction, Media Design and Multimedia Arts и Painting and Visual Arts, както и летни програми на английски и италиански език.

Ето и пълен списък с предлаганите от NABA бакалавърски програми:

  • BA Design – със специализация Interior Design или Product Design (Милано)
  • BA Fashion Design – със специализация Fashion Design или Fashion Styling and Communication (Милано, Рим)
  • BA Graphic Design and Art Direction – със специализация Brand Design, Creative Direction или Visual Design (Милано, Рим)
  • BA Media Design and Multimedia Arts – специализация в Film Making, Digital Animation, Game Design (Милано, Рим)
  • BA Creative Arts – със специализация Motion Graphics And Visual Effects, 3d Design And Animation или Game Development (Милано)
  • BA Set Design – със специализация Theatre Design или Exhibition And Display Design (Милано)
  • BA Painting and Visual Arts – със специализация Painting или Visual Arts (Милано, Рим)

Таксата за обучение в академията се определя въз основа на семейния доход и варира между EUR 6 130 до EUR 16 500 за една учебна година. Над 90% от българските студенти плащат най-ниските учебни такси в академията.

Скай Лайнс е официален представител на NABA и нашите услуги са напълно безплатни по време на целия кандидатстудентски процес! Не се колебайте да се свържете с нас на тел: (02) 987 9958 или да ни пишете на: info@skylines-bg.com