Презентации на Università Cattolica del Sacro Cuore

Един от най-реномираните италиански университети Università Cattolica del Sacro Cuore, (UCSC) ще проведе свои представяния на 19 и 20 април в София и Пловдив.

Присъствието на информационните срещи е безплатно, но изисква регистрация чрез формата отдясно на този текст.

Università Cattolica del Sacro Cuore е сред най-предпочитаните в Италия за обучение по бизнес, мениджмънт и международни отношения. Университетът предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарните науки. Пълен списък с програмите можете да откриете тук.

Università Cattolica del Sacro Cuore се гордее със значителен брой възпитаници, които са сред най-изтъкнатите интелектуалци в Италия. Сред тях личат имената на бившият председател на Европейската Комисия Романо ПРОДИ, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел ТОРЧИО и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико МАТЕЙ. Университетът са завършили трима министър-председатели на Италия  – Чириако Де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди, редица изявени политици, както и бившия президент на Ватиканската банка, Анджело Калоя.

Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3000 и EUR 8500 за бакалавърските и между EUR 3500 и EUR 8700 за магистърските програми. Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи и повечето български студенти плащат около EUR 3500.

Информационните срещи ще се проведат:

  • в София – на 19 април в хотел “Маринела” (бивш “Кемпински”) от 18:30 часа.
  • в Пловдив – на 20 април в хотел “Тримонциум” от 18:30 часа.

Присъствието на информационните срещи е безплатно, но изисква регистрация чрез формата отдясно на този текст (ако разглеждате сайта на мобилно устройство, регистрационната форма е по-долу).

Регистрация

Моля, пишете на латиница. Полетата, отбелязани със *, са задължителни.

captcha