Home Събития Онлайн семинар и стипендии за обучение в Domus Academy

Онлайн семинар и стипендии за обучение в Domus Academy

Domus Academy – Design. Fashion. Business. Experience.

През последните години креативната индустрия, както и обучението по мода и дизайн в Италия, набира все по-голяма популярност сред младите хора в България. От друга страна, програмите в областта на икономика, мениджмънт и бизнес остават най-атрактивни за студентите, избрали да продължат своето образование в чужбина.

И тук възниква един важен въпрос – възможна ли е комбинация между двете? Възможно ли е да се съчетае обучение, което развива креативността с такова, което формира бизнес нюх и управленски качества? Отговорът е да! Напълно възможно е, особено ако изберете магистърска програма на английски език в Domus Academy в Италия!

На 18 май от 18:30 часа, италианската академия ще проведе онлайн семинар, който ще запознае кандидатите от България с програмите на обучение, както и с възможността да кандидатстват за стипендия в размер на 2500 евро. 

Регистрирай се

Domus Academy – лидер в следдиплoмното обучение по мода, дизайн и мениджмънт в Италия

Учебното заведение е „жива лаборатория“ и инкубатор за таланти, място където разцъфват нови идеи и възможности. През 2022 известната класация QS World University Ranking 2022 поставя академията в TOП 3 на най-добрите учебни заведения за дизайн в Италия и сред 100-те най-добри в света в областта на Art & Design. 

От септември 2021, студентите завършващи магистърска програма в Domus Academy получават международно призната двойна диплома (Double Award Master’s Degree) – една от Domus Academy и една от Regent’s University в UK. 

Програмите, сред които можете да избирате са следните:

  • Design – Interior and Living Design; Product Design; Urban Vision & Architectural Design;
  • Experience – Visual Brand Design; Interaction Design; Service Design;
  • Fashion – Fashion Design; Fashion Management; Fashion Styling and Visual Merchandising;
  • Business – Business Design; Luxury Brand Management;

Обучението е базирано на работа върху реални проекти, като рамките на своето едногодишно обучение, студентите имат възможност да колаборират за своите проекти с компании като Bulgari, Cisco, Diesel, Ducati, Maison Margiela, Salvatore Ferragamo, Reebok и много други.

Онлайн семинар за обучение в Domus Academy

Открихте ли своята програма по-горе? Желаете ли да научите какво е необходимо за кандидатстване?

Всички подробности за образованието в академията, магистърските програми на английски език, условията и сроковете за кандидатстване в Domus Academy, можете да научите по време на предстоящия онлайн семинар за обучение в Domus Academy, който ще се проведе на 18 май от 18:30 часа. 

На двама от кандидатите, интересуващи се от обучение със старт от есента на 2022 г., академията предоставя възможност да кандидатстват за стипендия в размер на 2500 евро. Научете как да кандидатствате за нея на 18 май!

Участието в онлайн семинара е безплатно. За да се включите, направете своята регистрация във формата, която следва:

The event is finished.

Date

18 май 2022
Expired!

Time

6:30 pm
Category
QR Code