Home Събития Презентация и творчески семинар на IED в България

Презентация и творчески семинар на IED в България

Срещни се с представители на Istituto Europeo di Design (IED) в България

На 9 и 10 април една от най-значимите академии за мода, изкуство и дизайн в Европа – Istituto Europeo di Design (IED) ще проведе презентации и творчески семинари в два българаски града. Събитията ще се проведат във Варна и София както следва:

  • Варна – 9 април (събота) , х-л „Графити“, 11:00 часа
  • София – 10 април (неделя), х-л „Маринела“, 11:00 часа

Регистрирай се

Istituto Europeo di Design (IED)

IED е сред водещите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа. Академията предлага едни от най-всеобхватните програми на английски, италиански и испански език. Сред най-атрактивните специалности са: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Автомобилен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

Презентация и творчески семинар на IED във Варна и София

Презентациите на 9 и 10 април ще представят академията, програмите на обучение, възможностите за стипендии и кариерно развитие.
За тези, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведат и специализирани творчески семинари с лектор Микеле Джакопуци (Michele Giacopuzzi) – преподавател в магистърската програма на IED „Design – Strategy, Innovation and Product”.
Целта е участниците да се докоснат до италианския подход на преподаване в една творческа среда, която ще ги провокира да мислят креативно, да работят в групи и да представят индивидуални идеи по теми, свързани с дизайна.

Входът за презентацията и творческия семинар на IED е безплатен, с предварителна регистрация във формата, която следва.

The event is finished.

Date

09 - 10 апр. 2022
Expired!

Time

11:00 am
QR Code