Home Събития Онлайн семинар и уъркшоп на NABA – Best Italian Academy of Fine Arts

Онлайн семинар и уъркшоп на NABA – Best Italian Academy of Fine Arts

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) с презентация за български кандидат-студенти на 16 март от 18:30 часа.
Регистрирайте се за онлайн семинар на италианската академия, включете се в креативно предизвикателство и спечелете стипендия за обучение в бакалавърска програма или летен курс в NABA!

Регистрирай се

Какво ще научите по време на онлайн събитието на NABA?
  • Защо бакалавърските програми на NABA са различни? Какви специализации и възможности за стаж предлага академията по време на обучението?
  • Какви документи са ви необходими за кандидатстване?
  • Съвети и насоки за подготовката на портфолио. Какво е креативен проект и как можете да го направите, ако нямате предходни познания в областта?
  • Какви видове стипендии и отстъпки от таксата за обучение предлага академията?

По време на събитието на 16 март ще бъде обявено и креативно предизвикателство. След поставянето на задачата, ще имате на разположение 2 седмици, в които да я изпълните. Най-добре представилите се участници ще бъдат наградени с:

  • 1 място – 10% отстъпка за обучение в бакалавърска програма със старт от есента на 2022
  • 2 място – летен курс по избор (за кандидати в 10 и 11 клас)
  • 3 място – NABA сет с принадлежности

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – Best Italian Academy of Fine Arts и едно от Тop 100 учебни заведения за Art & Design в света (QS World University Rankings ® by Subject 2021

NABA е модерна академия, която поддържа силни връзки с модната и дизайнерската индустрия. С двете си бази в Милано и Рим, тя подготвя висококвалифицирани кадри, които да отговорят на динамичното търсене на пазара на труда. В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и други.

NABA предлага бакалавърски програми на английски и италиански език в следните области:

Design, Creative Technologies, Film and Animation, Fashion Design, Graphic Design and Art Direction, Painting and Visual Arts, Set Design

Стипендии

Освен заради първокласното обучение, което предлага, NABA е една от най-предпочитаните от българските и международни студенти заради разнообразието от начини за намаляване на таксата за обучение. Кандидатите могат да се възползват от различни начини за редуцирането ѝ – чрез отстъпки за ранно кандидатстване, стипендии на база семеен доход или креативност. Такива възможности ще са налични и през учебната 2022/23. Ако желаете да научите повече – регистрирайте се за онлайн семинар!

***

Агенция “Скай Лайнс” е официален представител на NABA и съдейства напълно безплатно по време на целия кандидатстудентски процес. Ние сме готови да ви напътстваме в избора на най-подходящата програма, при изготвяне на портфолио и всички необходими документи за прием и записване.

За да се регистрирате за предстоящото събитие на 16 март е необходимо да попълните регистрационната форма, която следва:

 

The event is finished.

Date

16 мар. 2022
Expired!

Time

6:30 pm
Category
QR Code