Home Събития Онлайн семинар на NABA – Best Italian Academy of Fine Arts

Онлайн семинар на NABA – Best Italian Academy of Fine Arts

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) с презентация за български кандидат-студенти на 16 ноември от 18:30 часа.
Запознайте се с разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на академията, възможностите за записване с Early Bird отстъпка и получете ценни съвети за оформяне на портфолио за кандидатстване!

Регистрирай се

Какво ще научите по време на онлайн презентацията на NABA?
  • Защо програмите на NABA са различни? Какви специализации и възможности за стаж предлага академията по време на обучението?
  • Съвети и насоки за подготовката на портфолио за кандидатстване – запазете час за лична консултация върху креативното си представяне.
  • Какво е креативен проект и как можете да го направите, ако нямате предходни познания в областта?
  • Early bird discount – как и до кога можете да се възползвате от отстъпка за ранно кандидатстване в академията?
  • Стипендии на база семеен доход – най-предпочитаният от българските студенти начин за намаляване на таксата за обучение – какви документи са ви необходими?

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – Best Italian Academy of Fine Arts и едно от Тop 100 учебни заведения за Art & Design в света (QS World University Rankings ® by Subject 2021

NABA е модерна академия, която поддържа силни връзки с модната и дизайнерската индустрия. С двете си бази в Милано и Рим, тя подготвя висококвалифицирани кадри, които да отговорят на динамичното търсене на пазара на труда. В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и други.

NABA предлага програми на английски и италиански език в следните области*:

 

*Запознайте се с всички специализации по време на онлайн събитието на 16 ноември.

Стипендии

Освен заради първокласното обучение, което предлага, NABA е една от най-предпочитаните от българските и международни студенти заради разнообразието от начини за намаляване на таксата за обучение. Кандидатите могат да се възползват от различни начини за редуцирането ѝ – чрез отстъпки за ранно кандидатстване, стипендии на база семеен доход или креативност. Такива възможности ще са налични и през учебната 2022/23. Ако желаете да научите повече – регистрирайте се за онлайн семинар!

***

Агенция “Скай Лайнс” е официален представител на NABA и съдейства напълно безплатно по време на целия кандидатстудентски процес. Ние сме готови да ви напътстваме в избора на най-подходящата програма, при изготвяне на портфолио и всички необходими документи за прием и записване.

За да се регистрирате за предстоящото събитие на 16 ноември е необходимо да попълните регистрационната форма, която следва:

 

The event is finished.

Date

16 ное. 2021
Expired!

Time

6:30 pm
Category
QR Code