Ела на Study in Italy 2018 и кандидатствай без такса в NABA

Искате ли да последвате мечтата си и да учите в Италия? Ако владеете английски и/или италиански език и желаете да научите как се кандидатства в италиански университети, посетете специализираното изложение за обучение в Италия: „ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2018”, което ще се проведе на:

  • 13 октомври в „Интерпред” град София от 11:00-17:00 часа;
  • 14 октомври в хотел “Графити” град Варна от 12:00-16:00 часа.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК

Събитието се провежда за седми пореден път, като и тази година сред участниците са водещи италиански университети и академии. Една от тях – Nuova Academia di Belle Arti (NABA) отправя специална покана към всички, които желаят да продължат своето образование в сферите мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации, а именно:

Всички кандидат-студенти, които заявят своето присъствие онлайн, а по-късно се регистрират и на масата на изложителите от NABA, ще имат възможност да кандидатстват в академията, без да заплащат задължителната за това такса от 100 евро.

NABA е част от международна мрежа от академии и университети с фокус върхупървокласно образование в сферите: приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт. Бакалавърските и магистърски програми, които академията предлага, се преподават на английски или италиански език и са признати от Министерството на образованието в Италия.

Новото за 2019 година е отварянето на нов кампус на академията във Вечния град – Рим, където студентите ще имат възможност да кандидатстват за следните бакалавърски програми – Fashion Design, Graphic Design & Art Direction, Media Design and Multimedia Arts, Painting and Visual Arts.

Повече информация ще получите по време на изложението.

Очакваме ви!