Присъединете се към зимното училище на IULM

Един от най-добрите университети в Италия за изучване на медии, езици и комуникации  – IULM University, ви кани да станете част от Международно зимно училище, провеждащо се в колаборация с Организацията по прехрана и земеделие (ФАО) на ООН.

ФАО е източник на знания и информация в помощ на развитите и развиващите се страни и в прехода към модернизиране и подобряване на практиките в селското стопанство, горското стопанство и рибарството, както и в осигуряване на качествена храна за всички.

Зимното училище на IULM University на тема Безопасност на храните, устойчиво развитие и поведенчески промени, ще се проведе от 3 до 5 февруари и ще бъде водено от професори от университета и представители на ООН.

Темите, които онлайн събитието ще разгледа, са свързани с устойчивото развитие на съвременното общество.

Те включват:Образование в Италия

  • Културните и поведенчески промени
  • Влиянието на храната върху културата и обществото
  • Невромаркетинг и неврогастрофизика: поглед върху процеса на вземане на решения от потребителя
  • Хранителен екологичен отпечатък
  • Сигурност и безопасност на храните
  • Комуникационни, хранителни и поведенчески промени. Окончателна дискусия и заключения.

Зимното училище на IULM University ще бъде напълно безплатно и ще се проведе онлайн, изцяло на английски език. Всяка лекция ще бъде с продължителност от 75 минути и ще включва Q&A сесия за дискусия с участниците.

Накрая на курса на всеки участник ще бъде изпратен кратък въпросник – проучване, а показалите най-добри резултати курсисти, ще получават сертификат за участие от IULM University.

Повече информация за програмата, ще получите след успешна регистрация ТУК.

***

IULM University e сред университетите участници в предстоящото изложение за образование в Италия – Study in Italy 2021. Италианският университет предлага изключително атрактивни програми, сред които Журналистика, Комуникации, медии и реклама,  Връзки с обществеността, Кино и телевизия, Туризъм, Мениджмънт и други.

Регистрирайте се за предстоящото изложение, за да научите повече за програмите на английски език, такси и стипендии за обучение.

Още интересна информация за IULM University, открийте тук:

IULM University – иновативният университет в Италия

Кандидатстване в италиански университет – IULM, Милано