Учи медии, комуникации и реклама в университет в Италия – IULM University

IULM University, Milano е единственият университет в Италия, специализиран в обучението по медии, реклама, комуникации и езици в средиземноморската страна. Университетът в Милано е предпочитано учебно заведение за студентите, желаещи да продължат своето висше образование в Италия, в атрактивни специалности като Журналистика, Комуникации, медии и реклама,  Връзки с обществеността, Кино и телевизия, Туризъм, Мениджмънт и други.

Благодарение на поддържаните тесни връзки с индустрията, студентите на IULM University имат възможност да колаборират за своите проекти с местни и международни компании, което на по-късен етап им помага да се реализират по-лесно и успешно на пазара на труда.

университет-в-италия

3 причини да изберете IULM University

Освен с висококвалифицирания си академичен състав и с постигнатите успехи на международно ниво, IULM University Милано се гордее още с:

  • Иновацииуниверситетът в Италия предлага разнообразие от програми на ниво бакалавър и магистър, както на италиански, така и на английски език. Всяка от тях кореспондира с нуждите на съвременния свят и подготя студентите за бързата им и успешна професионална реализация.
  • Модерна база – кампусът на иновативния IULM University предлага свръхмодерни условия на студентите, както за обучение, така и за развлечение и отдих. В общо 6-те сгради на университета се помещават класните стаи, добре оборудвани научни лаборатории, просторни аули, както и изложбени помещения и зали, в които се провеждат научни конференции, концерти и други културни събития. Всички тези съоражения превръщат базата на IULM в многофункционален културен център, разположен само на 10 минути разстояние от централните части на Милано.
  • Фокусирано образование – от своето създаване през 1968 г. до настоящия момент, университетът в Милано поставя концепцията за интернационализация във фокуса на своята научна и академична дейност. Обучението по езици и комуникации създава у студентите едно по-дълбоко разбиране за съвременните културни и социални процеси, благодарение на което техните знания и умения са добре приложими, без значение в коя точка на света се намират и развиват професионална дейност.

***

Повече за учебното заведение, открийте ТУК.

Очаквайте скоро още актуални новини и интересно съдържание за университета.