В разгара на кандидат-студентската кампания за учебната 2022/23 година, LUISS University отправя интересно предизвикателство към любителите на електронните игри!

Включи се в FIFA 22 E-sports Tournament, организирано от италианския университет и спечели една от следните награди:

  • Първо място – безплатна стипендия за едногодишно участие в спорните програми на университета (предоставя се на записали се студенти) и ваучер за пазаруване в Амазон на стойност 100 евро;
  • Второ и трето място – ваучери за Амазон на стойност съответно 75 и 50 евро;

Независимо дали се класират за финалите на състезанието или не, всички участници ще бъдат наградени с Play Station Plus ваучер!

Какво е необходимо, за да участваш?

За да се включиш в състезанието на италианския университет е необходимо да направиш безплатна регистрация за участие, както и да притежаваш PS4 или PS5. Няма значение дали в момента си ученик, студент или неучащ, важни са единствено желанието ти за участие и победа!

Кога?

Виртуалното издание на FIFA 22 MCES X Luiss E-sport Тournament, организирано от Luiss University, ще се проведе в дните 20-23 декември. След първа групова фаза с домакински и гостуващи мачове, първите двама играчи от всяка група ще се класират за финалната фаза.

Как да се регистрираш за участие?

Ако събитието представлява интерес за теб, свържи се с нас на marketing@skylines-bg.com. Ние ще ти изпратим формата за регистрация, както и при интерес – ще предоставим повече информация за учебното заведение, възможностите за кандидатстване и стипендия.

 

Избърши праха от конзолата, време е да ти донесе победа!