Летните програми в NABA с до 20% отстъпка

Навън е зима, топлите дрехи вече са извадени от гардеробa, дните са обидно кратки, а времето, както обича да казва един любим синопотик е „само за кофти приятели“. Последното го казваме с намигване, защото сме сигурни, че пазите куп хубави спомени от изминалото лято и хората, с които то ви запозна.

А ето я и нея, 2019 вече чука на вратата и е нетърпелива да ви отвори нови врати и възможности! Ако все още не сте планирали следващото лято, бързаме да ви споделим нашето вълнуващо предложение за лятна програма в NABA!

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) – една от водещите академии за мода, дизайн и комуникации в Италия, провежда кампания за ранно записване в летните си програми в Милано и Рим. Запишете се за летен курс до 11 януари и се възползвайте от следните отстъпки:

  • 10% отстъпка за летните програми в кампуса на академията в Милано.
  • 20% отстъпка за летните програми в чисто новия кампус на NABA в Рим.
  • 20% отстъпка за „Dual City” програмата – Милано + Рим

Летните курсове в NABA ще ви запознаят с последните тенденции на пазара по отношение на индустриалния творчески процес, интериорния, продуктов и моден дизайн.

Програмите са двуседмични и включват интензивна изследователска работа по проекти, разпределени в 3 летни сесии.  Организирани са по начин, който предоставя възможност да се комбинират в сесии от 4, 6 или повече седмици и се провеждат под ръководството на известни специалисти.

Пълния списък с програмите, от които можете да избирате, ще откриете ТУК.

Ние от Скай Лайнс ще се радваме да организираме вашия летен курс, както и приятния и незабравим престой в любимата ни Италия.

Не губете време, а се свържете с нас на info@skylines-bg.com или 02/ 987 99 58. Консултациите са безплатни, както и всички останали услуги, които извършваме.

Очакваме ви!