Oтстъпки от таксата за бакалавърски програми в Istituto Europeo di Design

Eдин от най-известните институти за мода, дизайн и визуални изкуства – Istituto Europeo di Design стартира кандидатстудентската си кампания за бакалавърски програми на английски и италиански език. Кандидатите, които изпратят своите документи, получат място в избраната програма и го потвърдят до 30 март,  ще имат възможност да се възползват от отстъпка за ранно записване в размер на 15% от таксата за обучение.

IED е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и мениджмънта в Европа.
Едни от най- интересните програми на английски език са Product Design, Interior Design, Graphic Design, Fashion Design, Fashion Marketing and Communication, Photography, Transportation Design, а на италиански език – Fashion Marketing, Public Communication, Video Design, CG Animation, Illustarion and Animation, Video Design and Filmmaking, Sound Design.

Кандидатства се онлайн по документи и портфолио, като най-важното е да покажете своята артистичност и креативност.

Бихме желали да напомним, че от 2016 г в IED успешно се прилага метода за намаляване на таксата за обучение на база ниски семейни доходи. В комбинация с отстъпката за ранно записване от 15%, можете да намалите таксата значително.

Скай Лайнс е официален представител на института и нашето съдействие по време на целия кандидатстудентски процес е напълно безплатно. С радост ще ви помогнем при избора на най-подходяща програма, изготвяне на мотивационно писмо и креативно портфолио.