Конкурс за стипендии в академии за мода и дизайн в Италия

Едни от най-добрите академии за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия, обявиха стипендии и отстъпки за бакалавърски, магистърски и специализирани програми.

Стипендии и отстъпки за бакалавърски програми:

Istituto Europeo di Design

При ранно подаване на документи и потвърждаване на място в бакалавърските програми на института, студентите получават 10% отстъпка от таксата за обучение при записване до 15 юни 2016 г.

IED отпуска и една стипендия в размер на 50% от таксата за обучение на най-талантливия български кандидат за бакалавърска или тригодишна програма. Стипендията ще може да се комбинира с калкулираната такса на база ниски семейни доходи.

Стипендии и отстъпки за магистърски програми:

Nuova Accademia di Belle Arti, Milano – NABA

NABA отпуска 3 стипендии в размер на 50% от таксата за обучение в магистърска програма Fashion & Textile Design, Product Design и Interior Design ексклузивно за български студенти, кандидатствали чрез агенция “Скай Лайнс”. Повече информация ще откриете тук.

Istituto Europeo di Design

Всички, кандидати, финализирали кандидатстването си в магистърските курсове на института до 15 юни 2016 г. , получават 15% отстъпка от учебната такса. При финализиране на кандидатстването до 8 септември 2016 г., бъдещите студенти в IED получават 10% от учебната такса.

Стипендии и отстъпки за специализирани програми:

Nuova Accademia di Belle Arti, Milano – NABA

Всеки, записал се на летен курс в NABA, ще получи обратно 50% от таксата за летния курс в случай, че продължи обучението си в бакалавърска програма в академията.

Accademia Italiana

Специализиран курс за мода и дизайн в комбинация с обучение по италиански език в Accademia Italiana Рим и Флоренция с 30% отстъпка от цената на курса.

В случай, че конкурсите за стипендии в академиите за мода и дизайн в Италия представляват интерес за вас, моля да ни изпратите на имейл програмата, за която желаете да кандидатствате. Ние ще ви изпратим подробна информация за изискванията и с радост да ви съдействаме при кандидатстване.