Кандидатствай за стаж в Accenture Digital – партньор на Domus Academy

Невероятен шанс за летящ кариерен старт очаква студентите в едногодишната магистърска специализация Service Design в Domus Academy!

Благодарение на близкото сътрудничество с академиятa, този май специализантите имат възможност да кандидатстват за стаж в една от водещите в света консултантски компании за дигитални услуги – Accenture Digital. Цел на компанията в работата ѝ със световни брандове, е да изгради различно преживяване за клиентите и служителите, използвайки интелигентни и взаимносвързани продукти, услуги, съоръжения и служители, както и последните иновации във всяка индустрия.

Двама ще бъдат избраните студенти от програмата Service Design, които по време на едногодишното си обучение, ще посетят два специализирани уъркопа в сътрудничество с Accenture Digital. И това не е всичко! Професионалният им стаж ще се проведе именно в компанията, където ще работят върху иновативни проекти за международни компании в динамична среда от млади хора от целия свят.

Едногодишната магистърска специализация Service Design е предназначена за кандидати, с предишно образование или опит в сферите Visual and Graphic Design, Interaction Design, Architecture and Creative Coding, Business Design, Communication Science, New Media, Psychology, Sociology.

Двете най-добри кандидатури ще бъдат избрани сред всички желаещи да започнат своето обучение в програмата през септември 2018 г. Крайният срок за подаване на документите е 25 май.

Скай Лайнс е официалният представител на Domus Academy в България. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация или въпроси от Ваша страна на  info@skylines-bg.com.

Очакваме Ви!