Ca’ Foscari University

Град

Венеция

Програми

Eдногодишни програми | Бакалавърски програми | Магистърски програми

Език

Английски език | Италиански език

Стипендии

да
i

Специалности

MBA (Master Business Administration) | Бизнес и Мениджмънт | Икономика и Финанси | Компютърни науки, IT и Комуникации | Културология и Лингвистика | Маркетинг, Реклама и PR | Математика, Физика и Природни науки | Медицина и Хирургия | Международни отношения | Хуманитарни науки, Философия, История и Изкуство

За университета

Основан през 1868г., Ca’ Foscari е първото бизнес училище в Италия и второто в Европа. Подобно на града, в който се намира, Ca ‘Foscari съчетава различни култури, изследователски проекти, идеи и креативност. Един от най-предпочитаните бизнес университети в Италия има 8 факултета. В тях се провеждат важни изследователски проекти и предлагат иновативни учебни програми, с цел да гарантират високи образователни постижения. Ca ‘Foscari предлага интегрирани мултидисциплинарни програми, в рамките на които студентите придобиват разнообразни умения.

Приблизително 20 000 студенти се обучават в Ca ‘Foscari в международна среда, с фокус върху най-иновативните аспекти на научните изследвания, новаторски преподавателски методи, разнообразни културни събития и силни връзки с пазара на труда.

Ca’ Foscari има над 400 международни споразумения за сътрудничество с университети от цял свят, с цел насърчаване на мобилността в областта на образованието и научните изследвания. Университетът участва активно в европейски и международни програми за технологични изследвания, образование и проекти, свързани с партньорски институции от всички континенти.

Програми

Бакалавърски програми на английски език:

Бакалавърски програми на италиански език:

Пълен списък с бакалавърските програми в Ca Foscari University of Venice ще намерите на таб Bachelor’s Degrees тук.

Магистърски програми на английски език (2 год.):

Магистърски програми на италиански език:

Пълен списък с магистърските програми в Ca Foscari University of Venice ще намерите на таб Master’s Degrees тук.

Такси за обучение

Таксите за обучение варират между EUR 1 052 – 2 120 в зависимост от специалността и се изчисляват на база семеен доход.

Изключение прави единствено програмата BA Digital Management, която е EUR 7538.

Стипендии

На българските студенти се предоставя възможност да кандидатстват за пълни и частични стипендии, които могат да покрият таксата за обучение и някои допълнителни разходи. Определящият критерий за отпускане на стипендия е академичен успех.

За актуалните конкурси и възможности за стипендии, свържете се с нас на info@skylines-bg.com.

Освен за обучение в Италия, можем да ви съдействаме и за средно и висше образование, както и за  езикови курсове и в други държави в Европа и по света. Вижте всички наши партньорски образователни институции и услугите, които предлагаме, ТУК >>

Обадете ни се

02 987 99 58

L

Научете повече за нас

skylines-bg.com

Пансионатни Училища

boardingschools.bg
Изпратете запитване

Свържете се с нас
Оставете Вашето
запитване тук