POLI.design

Институтът

Poli Design е консорциум на световно признатият Politecnico di Milano – университет, специализиран в областта на дизайна. Poli Design играе ролята на посредник между университети, фирми и професионални организации, институции и органи. Института разработва програми за обучение на млади специалисти и професионалисти, както и програми за обучение на фирми, за въвеждане на иновации.

Poli Design залага на интернационализацията, като създава  партньорства с университети, училища, институции, предприятия и фирми. Poli Design е тясно специализиран в проектантските дисциплини и свързаните с тях професии. Това е гъвкава структура, която се основава на дълбоките резерви на вътрешните умения в Politecnico di Milano.

Института използва съвременни методи за преподаване и научни изследвания, консолидира професионалните умения, необходими за адаптиране към новите изисквания на обществото и присъства в света на производството и в обществото.

Местоположение

Poli Design се намира в икономическата столица на Италия, Милано, разположена в Ломбардия  с дългогодишна история водеща началото си от 600 год. пр. н.е. Това е град, в който бизнесът и културата вървят ръка за ръка. Тук се намира прочутия оперен театър „Ла Скала” и има невероятни търговски улици с низ от луксозни бутици на известни италиански дизайнери. Оживеният и космополитен Милано днес предлага на своите посетители невероятни исторически забележителности, готически катедрали и ненадминати музеи и галерии, съхранили духа на италианското творчество през вековете.

Програми

Едногодишни специализации на английски и италиански език:

Такси

Таксите варират между EUR 6 950 и EUR 19 500 в зависимост от избраната магистърска програма.

 

Стипендии

Има частични стипендии за някои от магистърските програми. За подробна информация, моля посетете сайта: www.polidesign.net

За всяка едногодишна специализация има специфични изисквания. За да научите повече, моля изпратете запитване или се свържете със Скай Лайнс.

Град

Милано

Специалности

Автомобилен и транспортен дизайн
Индустриален мениджмънт и производство, Индустриално инженерство и дизайн
Интериорен дизайн
Маркетинг, Реклама и PR
Сценография, театрален и изложбен дизайн

Програми

Eдногодишни програми

Език

Английски език

Стипендии

Да