IULM University, Milano

Град

Милано

Програми

Eдногодишни програми | Бакалавърски програми | Магистърски програми

Език

Английски език | Италиански език

Стипендии

да
i

Специалности

Бизнес и Мениджмънт | Журналистика | Маркетинг, Реклама и PR | Медии и комуникации | Хотелиерство и туризъм

За университета

Вече 50 год.  IULM University улеснява връзките и взаимодействието между бизнеса и културата в Италия. IULM е единственият от съвремените италиански университети, специализиран в областта на комуникациите и чуждите езици. Специалностите са внимателно подбрани, така че да отговарят на нуждите на съвременния бизнес и да се отличават с академично превъзходство. Това прави IULM University най-престижният университет за комуникации в Италия.
 
IULM обучава професионалисти, които имат капацитета да се справят с предизвикателствата и възможностите на съвременния глобален свят. Висококвалифицираният академичен състав се състои от преподаватели и международни експерти. IULM отделя особено внимание на новите тенденции и иновации и има интегриран подход към теория и практика. Той гарантира успешната реализация на студентите в света на бизнеса на управленско ниво.
 
IULM University има свръхмодерна учебна база, която разполага с всички съвременни условия, необходими за обучение и отдих. Учебното заведение e водещ университет в областта на научните изследвания.

Местоположение

Университетът е разположен в икономическата столица на Италия – Милано.  Оживеният и космополитен град предлага на международните студенти невероятни исторически забележителности, готически катедрали и ненадминати музеи и галерии, съхранили духа на италианското творчество през вековете.

Програми

Бакалавърски програми:

Двугодишни магистърски програми на английски език:

Двугодишни магистърски програми на италиански език:

Едногодишни магистърски програми на английски език:

Едногодишни магистърски програми на италиански език:

Вижте още курсове на обучение в IULM University ТУК>

Учебни такси

  • Бакалавърски програми – от EUR 3656 до EUR 8 556
  • Двугодишни магистърски програми – от EUR 4556 до EUR 9 956
  • Едногодишни магистърски програми – варират според програмата

Стипендии

Предлагат се за определени програми.

***

За актуалните конкурси и възможности за стипендии, свържете се с нас на info@skylines-bg.com. Освен за италиански университети, можем да ви съдействаме и за средно и висше образование, както и за  езикови курсове и в други държави в Европа и по света. Вижте всички наши партньорски образователни институции и услугите, които предлагаме, ТУК >>