Услуги

Консултации за образование в чужбина

„Скай Лайнс” е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно и висше образование в чужбина. Вече над 20 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

В сферата на висшето образование в Италия предлагаме голямо разнообразие от бакалавърски и магистърски програми на италиански и английски език в области като бизнес, икономика, медицина, право, архитектура, инженерни и информационни технологии, мода, дизайн, социални и хуманитарни науки в следните институции: Politecnico di Milano, University of Pisa, Ca’Foscari University of Venice, Università Cattolica del Sacro Cuore, John Cabot University, Istituto Europeo di Design, MIP School of Management, POLI.design (Consortium of Politecnico di Milano), Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), Scuola Politecnica di Design (SPD), Istituto Marangoni, Istituto Superiore di Design (ISD), Florence Design Academy (FDA).

Целта ни е да консултираме клиентите си според индивидуалните им предпочитания, за да изберем най-правилния за тях път на развитие. Услугите ни се базират на дългогодишен опит с италианската образователна система и представляват конкретно и експертно съдействие по всякакви въпроси, свързани с кандидатстване, прием и записване за висше образование в Италия.

  • Консултации и съдействие при избора на подходящо висше учебно заведение
  • Координиране на целия процес на кандидатстване за прием в конкретна програма
  • Съдействие при подготовката на необходимата документация за кандидатстването
  • Проследяване на резултата от кандидатстването и комуникация с висшите учебни заведения (университети, академии, институти)
  • Съдействие за удовлетворяване на всички изисквания от страна на учебното заведение към кандидата, с цел потвърждаване на приема
  • Координиране и съдействие по отношение на важни практични въпроси, свързани с организирането на заминаването и обучението в Италия:
    • Настаняване
    • Подготовка на документи, необходими за записване в учебното заведение (Dichiarazione di Valore и т.н.)
    • Подготовка на документи за доходите на кандидата за изчисляване на таксата за обучение (в случай, че това се изисква от учебното заведение)

Вижте и нашите  курсове за езиково обучение в Италия

Консултациите ни са напълно безплатни. Можете да се свържете с нас на тел: 02/987-99-58, info@skylines-bg.com или да заповядате в офиса ни в София, ул. „6-ти Септември” 44 от 9:00 до 17:00 ч.