Регистрирай се безплатно за изложението Study in Italy и ела на 14 октомври за да научиш повече.

Да учиш висше образование в Италия е нещо повече от лекции и безброй уроци! Страната се превърна в предпочитана дестинация за студентите заради няколко фактора – академична традиция, богата култура, отлична храна и високо качество на живот. Разбира се, не на последно място са и специалностите и това, че има голям избор от дисциплини, които могат да се изучават на английски език. Частният американски университет John Cabot University (JCU) е специализиран в преподаването на хуманни науки и предлага бакалавърски и магистърски програми на английски език на студенти от над 70 държави.

Регистрирайте се за изложението Study in Italy 2023. Събитието ще се проведе на 14 октомври 2023 г. в СТЦ Интерпред. По време на изложението ще научите повече за образователната система и какви възможности предлага John Cabot University.

Регистрирайте се безплатно сега!

И трите кампуса на университета са разположени на 5 минути един от друг и са в близост до Ватикана и римския форум – в сърцето на Рим – град на изкуство, история, креативност и професионални възможности.

В JCU ще се обучавате в малки групи и от професори, които насърчават диалога и използват Рим като една огромна учебна лаборатория. Освен това ще имате възможности за стажове в мултинационални компании, международни и неправителствени организации, консулства, държавни служби и музеи. Студентите имат и възможност за обучение и пътуване извън границите на Италия до Африка, Близкия изток, Азия и цяла Европа.

Интересен факт е, че единият кампус на университета Guarini някога е бил манастир. Сградата е домакин на една от най-големите библиотеки с английска литература в Италия – Frohring. Обучаващите се в John Cabot University имат на разположение градина за медитация. Всяка година повече от 1300 студенти от цял ​​свят избират John Cabot University за своето обучение. JCU позволява на студентите да следват по американска учебна програма.

Университетът наскоро бе оценен като най-добрата институция за обучение в чужбина от GoAbroad.com. Представители на учебното заведение ще бъдат в София по време на Study in Italy Fair, където ще отговорят на всички въпроси и ще представят презентация на всички кандидат-студенти.

Университетът предлага различни стипендии на базата на отличен успех и доходите на семейството на кандидата. JCU за отличен успех при кандидатстване предлага намаление на таксата за обучение. За записалите се на курсове по английски към университета, JCU предлага намаление на таксите за обучение в размер на €1000.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА STUDY IN ITALY