Home Събития Конкурс за стипендии за Магистърски програми в Domus Academy

Конкурс за стипендии за Магистърски програми в Domus Academy

Участвайте в конкурса на Domus Academy и спечелете стипендия от 6 000 € до 9 000 € от общата такса за обучение за Academic Master’s Programme и the Double Award Master’s Programme. Стипендиите важат за магистри, започващи от септември 2024.

Всяка магистърска програма включва четири семинара плюс модул за професионален опит, където можете да приложите техниките, които сте научили в часовете, към бизнес проекти в реалния свят.

Краен срок за изпращане на проектите е 19 януари 2024 г.

За да получите повече информация за изискванията на конкурса към избраната магистратура, е необходимо да се регистрирате.

РЕГИСТРАЦИЯ

За академията:

Domus Academy е основана в Милано през 1982 г. и е една от водещите академии за мода и дизайн в Италия. Тя е и първият международен колеж, предлагащ магистърски програми.

Избирайки Domus Academy, можете да си сътрудничите с някои от най-модерните марки в областта на модата, продуктовия дизайн, дизайна за взаимодействие, луксозните стоки и др. В семинари, стажове и/или стаж ще работите директно с компании, за да се справите с най-съвременните предизвикателства в дизайна по свежи и оригинални начини. И ще го направите под ръководството на членове на факултета, които са експерти и лидери на общественото мнение в своите области. Ще работите рамо до рамо с видни международни дизайнери и лидери, които внасят иновации на света на дизайна в учебната зала и споделят знанията си за последните тенденции.

В Domus Academy можете да създавате връзки, които ще ускорят кариерата Ви, да се вдъхновявате от съвместни проекти и да развивате своите умения и таланти по самонасочен начин. Независимо дали искате да получите традиционна работа или да стартирате собствена стартираща компания.

„Учене чрез проектиране“ – това е революционен подход, който Domus Academy култивира в продължение на десетилетия на партньорство с водещи марки в дизайна, модата, бизнеса и архитектурата.

РЕГИСТРАЦИЯ

Любопитни факти :

  • През 2022 UI GreenMetric включи за първи път академията като един от най-устойчивите университети в света
  • QS World University Rankings by Subject 2022 класира Domus Academy като едно от 3-те най-добрите учебни заведения за дизайн в Италия и е сред първите 100 в света в сферата на Art & Design
  • 96% Степен на заетост в рамките на 1 година от завършването – според прочване на BVA Doxa 2023
  • Всяка година възпитаниците участват и печелят международни конкурси : Wallpaper Magazine Design Awards, AD100, ELLE DECO Awards, Radical Innovation Awards, Compasso D’Oro, Good Design Awards, iF Design Awards, Red Dot Design Awards и много други.
  • В момента повече от 50 националности са представени в Domus Academy и 93% от студенти са международни.

Мултикултурна общност предлага най-добрата среда за обмен на идеи и обогатяване на знанията ви за дизайна; поддържането на отворен ум ще ви помогне да видите и изследвате разнообразие от възможности, вдъхновения и концепции с глобална перспектива.

  • През годините академията се превръща в научна лаборатория за изследвания в сферата на иновациите, модата и дизайна, и е трикратно номинирана от списание” Business Week” за едно от най-добрите училища по дизайн в света.

The event is finished.

Date

17 ное. 2023 - 19 ян. 2024
Expired!

Time

3:00 pm
QR Code