H-International School

Град

Тревизо

Език

Английски език
i

Образователни програми

IB

Възраст

3-18

Настаняване

Да

Уебсайт: https://www.h-is.com/en/schools/treviso

За училището

H-International School е пансионно училище, основано през 2005 г. Бързо след създаването си се превръща в иновативен образователен център, осигуряващ достъп до едни от най-предпочитаните университети по света. Характеризира се с добра академична подготовка, модерни образователни подходи и използването на най-съвременните технологии. Училището предлага идеални условия за усвояване на английски и италиански, тъй като 10% от обучаващите се в него ученица идват от различни страни по света, а учителите са италианци с перфектно ниво на владеене на английски език. Училището предлага образователни програми за деца от 3 до 18 години, които включват PYP, MYP и DP програма.

Локация

Кампусът на училището е разположение в изключително зелена зона на град Тревизо, близо до Венеция и Падуа.

Образователни програми

  • Primary Years Programme – програма за деца на възраст между 3 и 10 години, която развива знанията на учениците чрез шест интердисциплинарни теми, за да насърчи техните комуникационни, изследователски, мисловни, социални и самоуправляващи се умения, както и множество нагласи като: „Кои сме ние“, „Къде се намираме във времето“, „Как да се изразяваме“, „Как работи светът“, „Как да се организираме“, „Как да споделяме планетата“.
  • Middle Years Programme – петгодишна програма за учеиници на възраст между 11 и 16 години. По време на програмата учениците получават знания по всичките осем предмета определени от IB програмата: език и литература, човек и общество, науки, математика, изкуства, дизайн, физическо и здравно образование.
  • Diploma Programme (DP) – това е 2-годишна международно призната образователна програма за ученици на възраст от 16 до 19 години, желаещи да продължат образованието си в университет.

Допълнителни активности

Сред най-разпространените видове спорт са баскетбол, волейбол, футбол, тенис и лека атлетика. Организират се много социални събития, по време на които учениците на H-International School могат да създадат нови познанства и приятелства.

Изисквания за прием

Учениците, които желаят да кандидатстват за прием е необходимо да положат двата изпита на училището – по английски език и математика.

Настаняване

Училището предлага две опции за настаняване – в приемни семейства, както и в общежитие, на разположение в което са възпитатели.

Такси

  • Такси за обучение – в зависимост от програмата и възрастта на ученика, таксата варира между EUR 9 650 и 20 100 на година
  • Такса за настаняване – EUR 1 600 на месец

***

При интерес към учебното заведение, свържете с нас на info@skylines-bg.com или на 02/ 987 99 58.