LUISS Business School

За училището

LUISS Business School е училището по бизнес и мениджмънт на LUISS Guido Carli University – университет, базиран в Рим (Италия) и е известен с отличното качество на предлаганото обучение в Италия. LUISS Business School обучава таланти, които ще могат да допринасят за развитието на социалната среда и бизнеса с предприемачески дух и креативност.

Методологията на обучение на LUISS Business School е ориентирана към развиването на определен начин на мислене. Той изостря възприятията за заобикалящия свят, развива жизненоважни умения за успех способността за адаптация към един бързо променящ се свят.

LUISS Business School е мост между академичния и бизнес свят чрез своето партньорство с Confidustria. То ангажира организации от корпоративния, неправителствения и публичния сектор да участват директно в създаването на програмите, предлагани от LUISS. Силната международна насоченост гарантира глобален подход и възможността да се създаде професионална мрежа без граници. Сред бизнес партньорите личат имената на компании като Belmond, Cisco, Fox Network Group, Hertz, IBM, Jaguar Land Rover, Johnson & Johnson и други.

Местоположение

LUISS Business School е топ бизнес училище в сърцето на Рим, където красотата, историята и културата формират изключителна атмосфера. Училището е ситуирано в една от най-вълнуващите, исторически и артистични части на Рим и сградите му отразяват атмосфертата и красотата на града.

Програми

Всички бакалавърски, магистърски и следдипломни програми на LIUSS са акредитирани от EQUIS. Престижната международна организация признава LUISS сред най-добрите 150 от общо 15 000 бизнес училища в света.

Едногодишни магистърски специализации на английски език:

Двугодишни магистърски програми на английски език (2 год)

Такси

Едногодишни магистърски специализации: EUR 14 000 – 16 000 на година

Двугодишни магистърски програми: EUR 12 000 на година

МВА програма: EUR 30 000

Град

Рим

Специалности

MBA (Master Business Administration)
Бизнес и Мениджмънт
Бранд мениджмънт и Луксозни стоки
Икономика и Финанси
Туризъм
финанси

Програми

Eдногодишни програми
Едногодишни квалификации

Език

Английски език

Стипендии

Не