LUISS Business School

Град

Рим

Програми

Eдногодишни програми | Едногодишни квалификации

Език

Английски език

Стипендии

да
i

Специалности

MBA (Master Business Administration) | Бизнес и Мениджмънт | Бранд мениджмънт и Луксозни стоки | Икономика и Финанси | Туризъм | финанси

За училището

LUISS Business School е училище по бизнес и мениджмънт към LUISS Guido Carli University – университет, базиран в Рим и популярен с високите си академични стандарти и качество на обучение в Италия.

LUISS Guido Carli University предлага бакалавърски и  двугодишни магистърски програми, а LUISS Business Schoolедногодишни професионални специализации и MBA програми.

LUISS Business School осъществява мост между академичния свят и бизнеса чрез своето партньорство с италианската индустриална общност Confidustria. Благодарение на това сътрудничество, организации от корпоративния, неправителствения и публичния сектор участват в създаването на програмите, предлагани от LUISS, които осигуряват  перспектива за развитие и възможности за професионална реализация на глобално ниво. Сред бизнес партньорите на учебното заведение се открояват имената на компании като Belmond, Cisco, Fox Network Group, Hertz, IBM, Jaguar Land Rover, Johnson & Johnson и други.

Местоположение

Училището е ситуирано в една от най-вълнуващите и артистични части на Рим, където архитектурата, историята и културата създават усещане за неповторима атмосфера.

Програми

Всички следдипломни програми на LIUSS са акредитирани от EQUIS. Престижната международна организация поставя LUISS сред най-добрите 150 от общо 15 000 бизнес училища в света.

Едногодишни магистърски специализации на английски език:

Пълен списък с MBA програми вижте тук.

Такси

  • Едногодишни магистърски специализации: EUR 16 000 – 18 000 на година
  • МВА програма: EUR 30 000

Стипендии

Да.

Ако се интересувате от програмите за обучение на бакалавърско и магистърско ниво в LUISS Guido Carli University, можете да разгледате профила на учебното заведение ТУК.